Kronika 2009-2010

Palačinková výprava & akce skautů 12.-13.12.2009

Původně v sobotu, potom v neděli a nakonec sobota až neděle. Skauti se se sešli v sobotu 12.12 večer. Domluvili se, že chtějí dvoudení výpravu a tak Golemovi nezbylo nic jiného než v 18:00 přijít ke klubovně. Kotě se trochu zpozdila tak na ní ostatní počkali a pak se společně vydali do klubovny.

Tam jsme se ubytovali, udělali bordel a umyli záclony v savu z čehož Kotě opravdu pálili ruce, ale co hlavně že jsme vyprali ;-) Nakonec jsme šli na nákup do Tesca. Nakoupili jsme si večeři, snídani na druhý den, taky oběd a hlavně mycí prostředky, aby se Kotě mohla činit.

Po našem návratu byl v klubovně ještě větší bordel než předtím, alespoň že Kotě umyla okna. Nakonec jsme si řekli, že ,,uklízení“ máme dost a šli koukat na Základní instinkt a Johna Englishe. Golem se při tom snažil učit, ale vzhledem k bordelu, námi vytvářenému to asi moc nešlo...

Spát jsme šli cca ve 4.30. Ráno (v deset hodin) se chvíli uklízelo a nakonec nastal čas na snídani spojenou s oběděm.

V jednu přišli děti tak jsme vyrazili. Po cestě našli jednu kešku udělali si palačinky a zahráli různé hry abychom nezmrzli. Když jsme se vrátili museli jsme ještě čekat na rodiče. Děti pro jistotu nebyly vpuštěny do klubovny aby se nelekli.

Nakonec jsme se plni zážitků všichní vrátili zpět do našich teplých domovů.

Schůzky
Klubovna
Pro členy
Skautský letní tábor
2024
Kronika
Fotky
Pro veřejnost