5.8.2011

Probudili jsme se do krásného zimního dne. Byli Vánoce, čas svátků, dárků a chvíle být s přáteli a rodinou. A hned první dárek byl krásný, nebyla rozcvička a budíček byl posunut. Následovala snídaně, kukuřičné lupínky s kakaem. Byl nástup, služby šly vykonávat své práce a ostatní vyráběli dárky (Ježíšek pořád existuje).

Čekala nás svačina a služba také šla vyrábět pro kamarády dárky. Hráli jsme hry a tvořili blbosti až do oběda. Ke kterému byli brambory s tvarohovou pomazánkou. Po obědě byl odpočinkový program, neboli polední klid. Čekalo nás pádlování s naší krásnou loďkou lpo našem krásném rybníku v tak deštivý dne. Když se obloha vyjasnila, šli jsme se vymáchat do rybníka, abychom nezatouchali před tou velkolepou večeří. Vysoký stres, dokončování dárků a únava nás dohnali až k tomuto Vánočnímu večeru (léto).

Šli jsme do mashe, kde byl ozdobený vánoční stromeček, dárky od Ježíšků. Byl výborný bramborový salát s rybou, na který dodnes vzpomínáme. Zazpívali jsme si vánoční písně, rozbalovali jsme dárky. Poté jsme se odebrali k večerní hygieně a šli spát.

Schůzky
Klubovna
Pro členy
Skautský letní tábor
2024
Kronika
Fotky
Pro veřejnost