Výprava NASA za vánočním překvapením - 23.11.2012

Je 16:00 a NASA se schází v klubovně, aby se pustila do naprostého finále v přípravách svého vánočního překvapení, které v nějaké podobě pro zbytek oddílu každoročně chystá každá družina.

Letos jsme se rozhodli, že přichystáme velkolepý zážitek v podobě naprosto neopakovatelného filmového zpracování nějaké pohádky. Hledání vhodného scénáře bylo více než náročné, a také neúspěšné – snad kvůli našim nárokům na vysokou kvalitu. Rozhodli jsme se proto sepsat kolektivně scénář vlastní, a tak spatřilo světlo světa zpracování Sněhurky, které by se dalo ohodnotit především jako méně tradiční.

Připravovali jsme se téměř dva měsíce, a tak se můžeme pustit do natáčení. Připravit scénu a techniku a zaskočit k Roseanne domů zapůjčit si líčidla pro Placatku (hraje Sněhurku), a už se můžeme pustit do natáčení. Zanedlouho se ale ukázalo, že natočit některé scény bude obtížnější než jiné. Zejména kvůli nezřízeným záchvatům neudržitelného smíchu. Na scénu s králíčkem nebo střeváky budeme všichni dlouho vzpomínat.

Nakonec jsme se ale výsledku přeci jen dobrali a kolem jedné hodiny noční jsme se společně podívali na již sestříhaný film. Jeho kvalitu nechť posoudí diváci na vánoční oddílové nadílce. Ať se jim líbí alespoň z poloviny tak, jako nám se líbila jeho příprava.

Sněhurka: Já jsem přeci muž, ale už!

Schůzky
Klubovna
Pro členy
Skautský letní tábor
2024
Kronika
Fotky
Pro veřejnost