Vánoční oddílová nadílka - 21.12.2012

Sešli jsme se v 16:00 před klubovnou. Dorazila většina oddílu i s připravenými dárky a občerstvením.

Hned na začátku jsme si zahráli hru. Rozdělili jsme se na dvě družstva. A začali jsme podle čísel dobíhat pro plyšovou hračku. Přemístili jsme se do klubovny. Kde jsme si odložili bundy. Připili jsme si a začali jsme si postupně po družinách ukazovat již připravená vánoční překvapení. Jako první nám pustila družina NASA takovou mírně poupravenou pohádku o Sněhurce, kterou pro nás sami natočili. Všechny to mile překvapilo. Jako druhá nám družina Čiperek rozdala párty kloboučky, které samy vyráběly, a jako třetí měly překvapení družiny Tygři a Sysli, což bylo Santovo rozdávání bouchacích dárků. Medvíďata připravili čokoládové piškoty.

Následovně jsme začali zpívat za doprovodu 2 kytar, na které hráli Veverka a Beruška, 1 elektrické kytary, na kterou hrál Janek, houslí, na které hrála Tereza a elektrických kláves, na které hrála Sluníčko. Po odzpívání několika koled se začali rozdávat dárky. Trvalo to velmi dlouho, protože téměř nikdo je nezapomněl.

Už uplynulo tolik času, že jsme se jen stačili rozloučit pomocí gilverského kruhu a podání rukou a rozešli jsme se každý ke svému domovu.

Zapsala: Sluníčko

Schůzky
Klubovna
Pro členy
Skautský letní tábor
2024
Kronika
Fotky
Pro veřejnost