Kronika 2006-2007

Výprava na Plešivec - Tajní agenti - 15.6.-17.6.2007

První den

Pršelo a tak jsme zůstali na lavičce před klubovnou.Když ještě víc pršelo tak přišel Golém tak otevřel nám klubovnu.Hned jsme si s Plamínkem ubytovali. Když přišli ostatní tak jsme odevzdali otisky.Golém nám dal průkaz agenta. Potom jsme slezli s lanem z patra dolů.Golém tam asi půl hodiny visel ale hned po něm tam byl Klobouček.Když jsme zalezli do spacáku tak nám Golém řekl hororovou pohádku.

Druhý den

Probudili jsme se v klubovně hned jsme si zabalili batoh.Potom jsme běželi koupit jídlo a potom jsme běželi na nádraží.Nemohli jsme jet protože přišel klobouček pozdě a tak jsme si šli uvařit oběd ke klubovně 4.chlapeckého oddílu.Když jsme přišli na nádraží tak jsme čekali na vlak.Pak když přijel tak jsme nastoupili.Vystoupili v Rejkovicích.Jak jsme se schovali v boudě tak začalo pršet.Když přestalo pršet tak jsme hráli na demonstranty a měli jsme zabít ředitele NFK.Pak jsme slezli most jak jsme ho slezli tak začalo pršet.Tak jsme se schovali pod most.Když přestalo pršet tak jsme šli na Plešivec hned jak jsme přišli ke srubu tak jsme se šli zabydlet.Hned potom jsme si šli uvařit večeři.Měli jsme kuřecí křídla.Jak jsme snědli večeři tak jsme si šli zahrát hru nech vybouchnout budovu do povětří hrálo se s ručníkem a se šátkem.Potom jsme měli večerní rozcvičku.Pak jsme šli spát.

Třetí den

Probudili jsme se pozdě.Měli jsme běhací rozcvičku a snídani jsme měli v trávě.K obědu jsme měli špagety s kečupem.Hned po oběde jsme si šli zabalit. Když jsme si zabalili tak jsme šli na vyhlídku.Pak jsme slezli trochu níž a tam jsme lezli nahoru po skále.Pak jsme si odpočinuli a šli jsme na nádraží.Jak jsme sešli dolů.tak mi dal Golém čokoládu a také mě polili vodou.Jak jsme dorazili na nádraží v Příbrami tak jsme dostali zpátky svojí identitu.

Schůzky
Klubovna
Pro členy
Skautský letní tábor
2024
Kronika
Fotky
Pro veřejnost