Kronika 2007-2008

Štístkův svět - výprava 26.-27.10.2007

Na tuto výpravu se nás sešlo bohužel velmi málo. Na vině byly evidentně prázdniny a také nemoc řady členů… I přesto se ale část výpravy uskutečnila… I když… Tak trochu jinak.

Pátek

Sešli jsme se ve složení Štístko, Pikolka, Matěj a Golem. Výprava měla být Štístkovým projektem na ČLK Odyssea… Ale vzhledem k malému počtu se Pikolík sebral a šel zase domů… Na akci jsme tedy zůstali pouze 3… Vlastně ze zažátku jen dva! Golem si skočil ještě domů pro věci…

Nejprve nás čekal program s vysílačkami… Dokonce jsme si popovídali i s jedním úplně cizím děckem! Následně se k nám připojil Golem, došli jsme nakoupit, zahráli si pár her… Když tu najednou… Štístkovi nějak došel program. I přesto jsme se ale nenudili! Vyzkoušeli jsme si slaňování, dívali jsme se na Eragona a na Noc v muzeu… Spát jsme šli kupodivu docela pozdě.

Sobota

Ráno vstali Golem a Matěj, nasnídali se, počkali asi půl hodiny a pak trošku netradičně vzbudili šéfa Štístka. Uklidili jsme klubovnu, zahráli si „školní golf“, upravili holkám trošku nástěnku a napsali zápis do časopisu… Aneb pohádka „O spícím princi“ V 11 dopoledne jsme se odebrali domů… Ale celá akce se nám líbila.

Schůzky
Klubovna
Pro členy
Skautský letní tábor
2024
Kronika
Fotky
Pro veřejnost