Kronika 2009-2010

Výprava 11.-12.9.2009

Na tento víkend jsme měli naplánovanou tradiční výpravu do lůmků u Bohutínu... Bohužel ale velká část našich členů marodí a tak to moc nešlo. Přesto jsme ale na víkendovou akci nezanevřeli, byť byla zkrácená do soboty.

Sešli jsme se v pátek odpoledne u klubovny. Bohužel dorazili jen Kotě, Golem a Dodo. Domluvili jsme se, že se cestou stavíme pro Mráčka a Berušku a výpravu ukončíme v sobotu odpoledne. Cestou přes Billu (nákup :-P) jsme dorazili ke Golemovi domů, kde jsme nabrali zbylé dva účastníky výpravy a našli na netu souřadnice několika Příbramských keší...

Následně jsme se odebrali do lesoparku, kde jsme získali náš první oddílový úlovek. Kotě se kvůli tomu trochu prošla vodou (njn, kroky měly jednou výhodu), ale stálo to za to! Byť nám hledání trvalo docela dlouho.

Začínalo se šeřit, tak jsme se odebrali do Příbrami a zkoušeli najít ještě keš u hornického domečku. Bohužel jsme ale potmě neměli moc štěstí a tak jsme šli do klubovny, kde jsme povečeřeli. Poté jsme se vydali opět ven... Na náměstí T.G.M. a na Flusárně jsme hledali další úlovky a cestou jsme se stihli také trochu "pohoupat". Po příchodu do klubovny jsme šli spát.

V sobotu jsme vstávali později a ještě ve spacácích vybalili krabici her z tábora. Zahráli jsme si "Kde leží Upsalla?", "Černé historky" a "Hackmack žížalek" (aneb krycí název červy...). Poté jsme museli trošku uklidit a šli domů.

Schůzky
Klubovna
Pro členy
Skautský letní tábor
2024
Kronika
Fotky
Pro veřejnost