Kronika 2009-2010

Mikulášský seminář - 5.12.2009

 Dnes 5. 6. jsme se vydali na Mikulášský seminář. Ráno v 6.00 Golem s Roseanne sedli na autobus do Prahy. V Jiráskových sadech se k nim přidala ještě Kotě, která si to samozřejmě nemohla nechat ujít. :-)

  V Praze jsme se pomocí metra a vlastních nohou dopravili na právnickou fakultu, kde se přednáška konala. Golem s Roseanne si vyzvedli své rezervované lístky, Kotě si lístek musela koupit na místě. Protože jsme v Praze byli brzo, našli jsme si jednu keš a nakoupili snídani.

Pak jsme se, po chvíli bloudění po fakultě a se zastávkou na WC, dopravili do přednáškové místnosti. Tam jsme si vyslechli první a následně i druhou zajímavou přednášku. Po skončení jsme se společně s objeveným Koumákem přemístili do další místnosti. Tam jsme vyslechli další, asi nejzajímavější přednášku. Věnovala se růstu populace a otázce: ,,Kolik lidí unese naše planeta?“

Poté jsme měli půlhodinku na oběd, ale protože jsme usoudili, že je to málo, vypustili jsme přednášku ,,Rasistou snadno a rychle“ a vydali se na oběd. Dlouho jsme nemohli nic najít, ale nakonec jsme se dostali do Alberta, kde jsme nakoupili.

Pak jsme se vrátili zpátky na poslední přednášku. Na konci promluvil ještě starosta Junáku. Z toho měla největší radost Kotě, která se díky tomu i probrala.

Po skončení jsme si vyzvedli bundy z úschovny a pokecali ještě s Tomem. Rozloučili jsme se s Roseanne, která musela do Ústí a ve třech jsme se ještě vydali hledat kešky. Zpříjemnili jsme si to zastávkou na dětském hřišti a zkratkou přes Staroměstské náměstí jsme to vzali ke Koumákově autě, který byl tak hodný a vzal nás do Příbrami.

Schůzky
Klubovna
Pro členy
Skautský letní tábor
2024
Kronika
Fotky
Pro veřejnost