Tábor na přepadové loučce u big big Karla 2009

6.8.2009 - vojenský den

Dnes jsme vstávali v 5:10 a vedení nás donutilo sundat mikiny a jít si zaběhat a zacvičit. Obzvláště nepříjemné bylo válení sudů v mokré trávě. Poté nás osprchovali vodou z potoka…

Po převlečení jsme dostali ke snídani osolený krajíc tvrdého chleba a s sebou jsme si vzali barel s vodou. Pak nás ještě prohledali a zabavili nám peníze. Poté jsme se vydali do Dublovic do obchodu, kde jsme nakoupili pečivo a buřty. Každý jsme také dostali jeden šáteček jako druhou snídani.

Po návratu do tábora jsme se nesměli bavit s ostatním osazenstvem tábora. Trošku jsme pracovali (složení podsad, dřevo) a pak měli čas na sprchu a odpočinek. K obědu jsme čekali něco dobrého, obzvlášť když jsme se pro to museli vydrápat nahoru na strom. Zezdola to vypadalo jako buřty či jablka a k tomu chleba. Bohužel ale Čokíno zjistil, že je to jen chleba a rohlíky. Na druhém stromě jsme nalezli sušenky… Slimák ale prohlásil, že je to zbytečné, protože už ráno zjistil, že mu chutná jetel a tak že se klidně půjde napást.

Odpoledne nás čekal výcvik sebeobrany a poté psychovečer s Golemem a Dodem. Křeslo pravdy atd… Nejhorší bylo, že po obědě už jsme mohli z programu odejít. Zazvonit na zvon a mít hodinu volno na relaxaci a poté se zařadit do normálního táborového programu. Potíž byla v tom, že bychom tím zajistili trest zbývajícím členům skupiny… Nikdo z nás to neudělal, i když u Slimáka to bylo jen kvůli tomu, že by mu jinak ostatní dali přes ústa.

K večeři jsme měli buřty a čínské polévky a dostali jsme také odměnu – kofolu. Dobrou noc…

Schůzky
Klubovna
Pro členy
Skautský letní tábor
2024
Kronika
Fotky
Pro veřejnost