Tábor na přepadové loučce u big big Karla 2009

8.8.2009

Máme sobotu. Ráno jsme vstávali v 8:00, následovala rychlá rozcvička a snídaně. Dopoledne jsme měli ještě čas na dokončení lodiček a následovalo jejich otestování v praxi… Hodnotil se jak vzhled, tak plavební schopnosti a trvanlivost – k čemuž dobře posloužil potok pod tůňkou. Také jsme se během dopoledne rozdělili do dvou skupin a připravovali táborový oheň a smolné pochodně.

K obědu jsme měli těstovinový salát, který se Mráčkovi opravdu povedl. Nejvíce to bylo vidět na Veverkovi, který zvládl 2 přeplněné ešusy a to měl předtím samozřejmě dva ešusy polévky :-P

Odpoledne nás čekala etapa s názvem Ran uchvatitelka. Aby nás nezlákala do pasti, museli jsme projít se zavázanýma očima zadanou trasu a navíc jsme si museli celou dobu zpívat. Ale některým se tato aktivita moc nezamlouvala :-)

Po večeři, ke které byla gulášová polévka, začala Kotě držet druhé orlí pero – hlad.

Později jsme stihli také ještě koupání a večer oheň. Ale od toho nás vyhnali „ti pí……“ – návštěvníci v lese, kteří se opět rozhodli prudit a poctít nás svou noční návštěvou. Tak jsme zase tak trochu hlídali.

Schůzky
Klubovna
Pro členy
Skautský letní tábor
2024
Kronika
Fotky
Pro veřejnost