Tábor na přepadové loučce u big big Karla 2009

12.8.2009

Dnešek začal poměrně vtipně. Cvičení na Čokína už nezabírá a tak jsme pokročili k lekcím tance… Dopoledne se tedy Čokíno, Lucka, Sluníčko a Daník učili základní kroky tanců: jive, cha-cha, polka, valčík…

Vojta a Slimák také dnes slavili… Tak Vojta dostal hrnek vody a Slimák letěl do tůně – a že ji máme po dešti hezky naplněnou 8-)

Před polednem se vrátila Mobi ze samotky a po poledňáku ji vystřídala Kotě. Jako kamarádka se opět projevila Lucinka, když se ji vydala již podruhé hledat – ale neúspěšně…

Ohledně jídelníčku máme dnes čínský den – k obědu čína, k večeři čínská polévka…

Odpoledne jsme měli bitvu… Tedy etapu, při které jsme měli získat zpět ztracené území představované vynesením šátků z kruhu stanů. Vzhledem k našemu cílenému postavení stanů šlo chodit jen okolo a tak to byla opravdu míčková bitva, která stála za to. (S využitím jídelny, věže atd.)

Večer si Mobi vzala na nástup tři proutky a dozískala následně Tři orlí pera. Po nástupu následovala jako večerní program etapa Lest na Fenrira. Fenrir je zlý a velký vlk, kterého museli Vikingové spoutat kouzelnou nití. Vlka představoval Golem a s tím spoutáním to nebylo tak jednoduché… Po cca 90 minutách raději sám kapituloval.

Schůzky
Klubovna
Pro členy
Skautský letní tábor
2024
Kronika
Fotky
Pro veřejnost