Tábor na přepadové loučce u big big Karla 2009

14.8.2009

Máme poslední celý den tábora :'-/ Dopoledne jsme vstávali o něco později – díky noční akci. Poté jsme zjistili zhoršení zdravotního stavu u Kotěte a tak si udělala s Golemem výlet do Sedlčan s podezřením na angínu. Tam ji pan doktor potrdil a Kotě dostala penicilin.

Ostatní mezitím během dopoledne bourali části tábora, které už nebudeme potřebovat – např. věž, mash atd.

K obědu jsme měli guláš a po poledním klidu čekala většinu osazenstva závěrečná etapa. Družiny nejprve tvořily mohyly s ohněm na vrcholu a během následné cesty se setkali s trpaslíky, obry i valkýrami. Po konci etapy následovala sprcha a poté hromadné česání :-) Zbytek vedení mezitím dopřipravoval věci na večer.

Večer snad nejde nazvat jinak než úlet. Vzhledem k tomu, jak se vyparádili mladší členové tábora, ani my jsme se nemohli nechat zahanbit. Nahodili jsme na sebe ne zrovna tradiční oděv a za zvuku songu Florida dorazili k ohni. Následně dorazil i Veve jako metalista s lahví petroleje a zapíkem … No, opravdu to nejde nazvat tradičním slavnostním ohněm.

Během ohně jsme vyhodnotili tábor, stihli ZV a také se dozvěděli výsledky etapovky. Poté Golem vysvětlil, že jediné jídlo je dnes večer topinka a po nástupu si půjdeme lehnout… Nakonec to ale nebylo tak zlé! Následovala opravdu bohatá žranice, na kterou nás pozvali valkýry. Každý z nás také obdržel na čelo zapsanou runu představující počátek jména či přezdívky. Jen Golem obdržel písmena tři: SGE.

Schůzky
Klubovna
Pro členy
Skautský letní tábor
2024
Kronika
Fotky
Pro veřejnost