30.7.2011

Sešli jsme se na autobusovém nádraží v Příbrami. Ještě před odjezdem Golem dovyřizoval nějaké úřední věci s rodiči. Poté jsme se rozloučili s rodiči a nastoupili jsme do autobusu. A začalo pršet. Celou cestu pršelo také. Pak jsme vystoupili v Sedlčanech. A šli jsme na tábořiště, které už bylo postavené, protože vedoucí ho stavěli týden před začátkem tábora.

 

Všichni jsme byli úplně mokrý a ani na tábořišti nepřestalo pršet. My jsme si vybalovali a převlékali. A ještě jsme trochu odpočívali. Poté jsme byli rozděleni do družin a uvedeni do celotáborové hry. Naším úkolem bylo pomoct Kleopatře, vyhrát sázku s Césarem, tedy postavit za velmi krátkou dobu palác. César by poté musel dát svobodu všem svým podrobeným kmenům.

 

Jako večerní program jsme zpívali za doprovodu kytary. Po nějaké době malé děti si šli poslechnout pohádku o Idefixovi, kterou četla Beruška. A pak si všichni šli vyčistit zuby, a poté šli spát. Už tuto noc byli noční hlídky, hlídala družina Máci. Tato noc byla poklidná a myslím, že na první táborový den, to je dobré.

Zapsala: Sluníčko
Ze družiny: SuperX

Schůzky
Klubovna
Pro členy
Skautský letní tábor
2024
Kronika
Fotky
Pro veřejnost