2.8.2011

V úterý ráno jsme se probudili do krásného slunečného dne (konečně!). Po budíčku následovala rozcvička, a po ní snídaně, ke které byly chleby s pomazánkovým máslem. Poté nám Panoramix (bratr Mráček) oznámil, že půjdeme navštívit Kleopatru, a tudíž jí máme vymyslet a zhotovit nějaký dárek. Po nějaké době jsme se po družinách dostavili ke královně Kleopatře, abychom jí předali své dary a poprosili jí, jestli bychom nemohli pomoci jejímu staviteli Neumisovi se stavbou paláce. Ta všem odpověděla, že nám to povoluje, ale běda tomu, kdo to nestihne do daného termínu. Ten se prý seznámí s jejími kočičkami blíže (zevnitř).
Potom následovalo papání, což bylo kuřátko na paprice. Když jsme se najedli, započal polední klid. Po něm družinky batikovali trička a postupně chodili do pyramidy. Když jsme všichni navštívili pyramidu, šli jsme si vymáchat svá nabatikovaná trička do rybníčka.

 

Následovalo volno, po kterém byla večeře. K večeři jsme měli šišky s mákem. Po večeři byl nástup a pak bel VEEELKÝÝÝ oheň, jenž se připravoval téhož dne odpoledne. U ohně nám strejda Standa (Golem) vysvětloval zásady k velkému táborovému ohni a ptal se nás, co se nám na táboře líbí a nelíbí. U ohně se všichni MÓÓÓC dobře bavili a potom následoval DLÓÓÓUHÝÝÝ spánek až do rána. DOBROU NOC =D!

Zapsala: Terka
Ze družiny: Antiřímani

Schůzky
Klubovna
Pro členy
Skautský letní tábor
2024
Kronika
Fotky
Pro veřejnost