10.8.2011

Jako každý den, musíme vstávat v půl osmé. Po protrpění rozcvičky, snídaně a nástupu, nacházíme plakáty ohlašující konání výročního trhu hned po konci našeho poledního klidu. Abychom ho mohli navštívit, musíme mít alespoň nějaké předměty, které bychom mohli nabídnout k prodeji na trhu a doufat, že získáme dostatek peněz pro koupi slovníku, který by nám pomohl vyluštit hyeroglifické písmo.

 

Po nasbírání lesních plodů – maliny, ostružiny, jahody, sebrání hub a ulovení pár divočáků, jsme dostatečně připraveni na návštěvu trhu. Aby naše čekání na trh nebylo tak dlouhé, každý z nás dostal potřeby na tvorbu maňásků. Ty se nám později budou hodit na secvičení divadla, ještě tento den.

 

Po obědě a poledním klidu jdeme konečně na trh, kde jsme mohli prodat naše zboží a za utržené peníze koupit buďto něco na zub – chips, čokoládová vajíčka nebo Coca Colu a jiné pamlsky, či zakoupit přívěšek pro štěstí, nechat si vyluštit budoucnost, napsat vlastní báseň a v neposlední řadě zakoupit slovníky. Podle slovníků jsme zjistili, kam máme jít hledat části plánu a také jsme tak hned učinili.

 

Večer jsme si ještě zazpívali s kytarou a šli spát.

Zapsala: Beruška

Schůzky
Klubovna
Pro členy
Skautský letní tábor
2024
Kronika
Fotky
Pro veřejnost