Palačinková výprava Syslů, Tygrů a Čiperek - 8.12.2012

Sešli jsme se před klubovnou. Palačinkovou výpravu navštívili Golem, Roseanne, Péťa, Koště, Eliška, Houba, Romeo a Sluníčko, tedy já.

Od klubovny jsme se vydali k Bille, kde jsme dokoupili potřebné suroviny. Zamířili jsme přímo k lesoparku, kde jsme se ukempili. Rozložili jsme si tam kotlík a suroviny potřebné na výrobu palačinkového těsta. Postupně jsme začali vsypávat mouku do mléka s vajíčkem a zjistili jsme, že jsme zapomněli vzít si s sebou lžíci, a tak jsme míchali naběračkou. I když nám to trvalo o něco déle, začali jsme po úctyhodné době péct palačinky, ale vyskytl se další problém. Na pánvičce bylo již poznat, že jí je už pár let, a tak jsme museli 1 palačinku vyhodit.

V mezičase jsme stavěli různé věci ze sněhu - například želvy, človíčky a krokodýla. Dopadlo to velmi pěkně. Nemohli jsme dopéct, protože i vařiči byla zima. V klubovně jsme si dali čaj a zahráli jsme si Šiky Miky a vyšli jsme ke svým domovům. I když jsme promrzli až na kost, tak se nám to všem velmi líbilo. Byla to krásná předvánoční chvíle.

Zapsala: Sluníčko

Schůzky
Klubovna
Pro členy
Skautský letní tábor
2024
Kronika
Fotky
Pro veřejnost