Skautský karneval - 9.2.2013

Sešli jsme se zhruba v devět hodin, abychom stihli vše předtím, než přijdou pozvaní účastníci karnevalu. Připravovali to: Golem, Veverka, Mobi, Mráček, Beruška, Placatka, Janek, Máca a já.

Začali jsme úklidem a výzdobou celé haly. I když to bylo hodně práce, opravdu to potom stálo za to. Po dokončení výzdoby a technického zázemí se jen doladila organizace celého průběhu a mohli jsme již v kostýmech vítat hosty. Přišlo přibližně 50 lidí ze 4 Příbramských oddílů.

Přivítali jsme se, představili jsme se a každý řekl, co přestavuje. Vše již bez problému mohlo začít. Celý karneval probíhal takto: tancovali se a samozřejmě bylo i několik soutěží - například molekuly a ti co byli v poslední šestici postoupili dál a měli za úkol přečíst co nejvíce jazykolamů a ti co neuměli číst, zpívali písničku. Ale i když nebyli nejlepšími zpěváky světa, dostali malou odměnu. Dále byla soutěž, kdy se udělali dvojice a měli za úkol držet mezi svými čely polystyrénovou kouli. Mimochodem vyhrála jsem tuto soutěž s Mácou ve dvojici. Byla i židličková. Na taneční štronzo nemůžeme zapomenout a nejlepší postoupili dál a museli sníst neochucené želé.

Také se vyhodnocovala nejlepší maska. Na 3.místěbyla maska nevěsty, na 2. místě kostým sovy a na 1. byl kostým avatara, ale i ostatní kostýmy byly velmi pěkné. Když jsme se blížili ke konci, rozloučili jsme se skautskými pokřiky. My starší jsme halu ještě uklidili a vyrazili jsme také k domovům.

Zapsala: Sluníčko

Schůzky
Klubovna
Pro členy
Skautský letní tábor
2024
Kronika
Fotky
Pro veřejnost