18.7. - 6.den

Probudili jsme se do krásného, chladného, slunečného dne, ale bez dvou členů, kteří plnili poslední výzvu orlích per a 3 lidí, kteří byli brzy ráno donuceni vstát a odvezeni bůhví kam, plnit výzvu.

Po vyčištění našeho chrupu, jsme dostali k snídani Cornflakes, které se rozmáčeli v dobrém mléce. Po následujícím nástupu, byly obodovány naše stany a my se balili na výlet. Mezitím Máca se Sluníčkem namalovali kostel do předem koupených omalovánek a nasedli do busu směr Dobříš a Terka směřovala k Sedlčanům.

Plouživým tempem jsme vyrazili na výlet do hospody a již ve vesnici Rybníky jsme potkali přicházející Sluníčko a Mácu, kteří se k nám přidali a zamířili jsme do hospody koupit si, někteří oběd a jiní něco dobrého na zub. Při návratu do tábora jsme v lese začali stavět domečky. Všechny byly moc pěkné, ale nejlepší měli Beruška s Mácou :-).

Po návratu do tábora jsme dostali svačinu a měli volný program. Během volna zavolal Petr plnící 3 orlí pera, že má nějaký problém a někteří z vedení to šli řešit. Golem dojel pro jednoho člena plnící výzvu, jelikož se ztratil a my měli večeři. Při večerním nástupu byl  Jankovi a Petrovi udělen odznak za splnění 3 orlích per. Následovalo koupání a uložení k sladkému spánku. Dobrou noc!!!

Zapsal Máca z družiny Copia

Schůzky
Klubovna
Pro členy
Skautský letní tábor
2024
Kronika
Fotky
Pro veřejnost