Palačinková výprava Pand - 11.-12.12.2015

Prosincové výpravy jsou tradičně spjaty s pečením palačinek a ani v letošním roce tomu nebylo jinak. Než se k nim ovšem družiny Pand dopracovaly, čekala je nejedna výzva. Na družinovou výpravu se vypravili na Slivici, kam je s úkolem poslal děkan Neviditelné univerzity.

Po ubytování bylo na programu divadelní znázornění dobrého i špatného lidského chování. Následně večer pustily se pandy do výzvy otevření magického zřídla, ke kterému museli splnit mnoho úkolů ukrytých v runách. Díky vytrvalosti se jim za pomoci kouzelného prachu podařilo zřídlo otevřít.

V sobotním dopoledni se odehrála bitva o magické symboly a poté se již všichni kolektivně pustili do přípravy i konzumace palačinek, které se skutečně vydařily. Na pořad dne se před odchodem na vlak do Milína dostaly i Aktivity, Věž a další společenské hry. V závěru výpravy zrodili nápady na výrobky, které by zaručeně nikomu neměly chybět a za vymýšlení jejich geniální propagace usedly Pandy do vlaku, který je za několik minut dopravil zpět do Příbrami.

Schůzky
Klubovna
Pro členy
Skautský letní tábor
2024
Kronika
Fotky
Pro veřejnost