Plavání Medvíďat a Rosomáků 16.4.2016

V dubnu nás opět čekaly družinové výpravy. Družiny Medvíďat a Rosomáků se rozhodly využít této příležitosti a navštívit Příbramský Aquapark. Sešli jsme se v sobotu 16. dubna, před 10. hodinou dopolední, jsme se sešli před vchodem do bazénu. A kdo všechno dorazil? S plavkami, ručníkem atp. dorazili Lada, Táňa, Hihi, Kitty, Zuzka, Tomík, Včelda, Kivi, Lukáš, Tobík, Sluníčko, Roseanne a Golem. Zároveň přišla také Beruška, která se sice z důvodu z důvodu nachlazení nemůže zapojit do plavání, ale přišla nám pomoct s „dozorem“.

V areálu jsou některá Medvíďata trochu zmatená z toho, že se převlékáme normálně v šatnách a teprve poté si věci mají dát do skříněk. Při plavání se školou na to nejsou zvyklí, obvykle se převlékají přímo u skříněk. Nakonec jsou vedoucí „okrášleni“ všemi přidělenými čipy a přes sprchu se jde konečně do vody…

Plavání bylo fajn, zvládli jsme malý i velký bazén a dokonce také tobogán. Nejvíc překvapená z nás byla dozorující plavčice – hrozně ji překvapilo, že zvládáme chodit na tobogán všichni společně a dole na sebe čekáme a neděláme „bordel“. S ohledem na teplotní podmínky v celém areálu Aquaparku nám zároveň radí, abychom se došli ohřát do výřivky (teplota na tabuli u bazénu je dost nadsazený odhad a ve věži tobogánu je vyloženě zima).

Trochu komplikace se vyskytla u převlékání zpět do civilu – Lukáš s Tobíkem si zvládli schovat do skříněk jen část svých věcí, zbytek pozapomněli v šatnách. Ale nakonec vše dobře dopadlo a nikdo nešel domů bez trička :-)

Tak už se těšíme na příští plavání!

Zapsal: Golem

Schůzky
Klubovna
Pro členy
Skautský letní tábor
2024
Kronika
Fotky
Pro veřejnost