Výprava Medvíďat a Rosomáků do lanového světa 15.10.2016

Lanový svět 2016

V polovině října opět vznikl na jediný víkend Lanový svět v prostorách zahrady Exercičního domu na Svaté Hoře. S oddílem si chceme připravené lanové atrakce také vyzkoušet, registrujeme si tedy potřebné časy a s ohledem na náš počet sem vyrážíme v rámci družinových výprav.

S družinami Medvíďat a Rosomáků se scházíme půl hodiny po poledni v Jiráskových sadech. Společně se poté vydáváme na Svatou Horu. Po příchodu do Lanového světa se nejprve zbavujeme batohů a poté se nás již ujímají zdejší organizátoři. Nejprve je před námi rozcvička pod vedením Koumáka. Poté se rozdělujeme do menších skupinek, ve kterých absolvujeme jak nízké, tak také vysoké lanové překážky. Mezi nízkými překážkami jsme vedle tradiční lávky našli např. také Xko či přechod s prověšeným horním lanem a také týmový přechod jednoduchého lana. Mezi vysokámi překážkami jsme si vyzkoušeli např. tramvaj. A kromě lanových aktivit na nás čekala také lukostřelba.

Po projití všech stanovišť opouštíme prostor lanového světa a vydáváme se o kus dál do sadu. Je čas na svačinu a poté také ještě na jednu hru - sbírání lístečků s ovocem, které u nás ale ne všechno roste.

Přiblížila se již 16. hodina a je tedy nejvyšší čas vrátit se zpět do Jiráskových sadů, kde na nás čekají rodiče.

Zapsal: Golem

Schůzky
Klubovna
Pro členy
Skautský letní tábor
2024
Kronika
Fotky
Pro veřejnost