Plavání v Berouně - 9.2.2020

Začátek února nám trošku zkomplikovaly jarní prázdniny, spojené s již tradičními pobyty u babiček či na horách. I přesto jsme se na jejich konci vydali na výpravu Medvíďat a Rosomáků, tentokrát do Berouna.

Naším cílem se stal zdejší aquapark. A ačkoliv se nás na srazu sešlo poměrně málo, rozhodně nás to od našeho plánu neodradilo. Nejprve jsme se však museli popasovat s nákupem jízdenek. Paní v pokladně nám sdělila jen to, že na rychlíky lístky neprodává a je to náš problém. Ale všimli jsme si automatu od Arrivy a tak jsme mohli vyrazit.

Za hoďku jsme již vystupovali v Berouně, podívali se na náměstí a poté začali hledat cestu do bazénu. Ačkoliv je zde k nalezení pár šipek, rozhodně jich není dost. Pomohly však mapy v telefonu - jen bychom se tedy s nimi asi měli naučit trochu líp pracovat. Ale ono to půjde :)

V bazénu jsme strávili 2 hodiny, během kterých jsme si vyzkoušeli většinu zdejších atrakcí. A uteklo to nějak rychle, protože najednou už byl čas se jít usušit, převléct a vyrazit na vlak...

 

Zapsal: Golem

Tato akce byla finančně podpořena městem Příbram 428/OŠKS/2020.

Schůzky
Klubovna
Pro členy
Skautský letní tábor
2024
Kronika
Fotky
Pro veřejnost