Vánoční schůzka Medvíďat a Rosomáků 17.12.2020

Vánoční schůzka Medvíďat a Rosomáků 17.12.2020

Nějak to uteklo a už za týden nás čekají Vánoce :) Původně jsme se chtěli vydat na vánoční výpravu, ale od dnešní půlnoci zase platí zákaz činnosti, takže ještě štěstí, že se můžeme sejít aspoň na dnešní schůzce.

Scházíme se o páté hodině odpolední u klubovny. Úplně moc není zřejmé, že již budeme slavit Vánoce, protože s sebou nemůžeme mít žádné občerstvení atp. Ale i tak se nás schází celkem dost a můžeme se přesunout na plácek před klubovnou. A po úvodních formalitách v podobě dezinfekce a kontrole roušek se můžeme vrhnout na program :)

Nejprve jsme se zabývali koulemi z rozpadlého Olafa a zkoušeli jsme trénovat schovávání sněhuláků před sluncem. Následně jsme hledali svítící kousky a zkoušeli z nich vytvořit vánoční hvězdy a došlo také na ozdobení vánočního stromečku pro zvířátka - tentokrát v podobě kousků mrkví. Ale ještě před tím jsme si to trošku natrénovali na Stromovi :)

Následně jsme si také prohlédli našeho nového obyvatele klubovny - pavouka, kterého jako kamaráda pro Arnošta vyrobil Vašek. A pokud jste to ještě nezjistili, tak Arnošt je pavoukem, který se k nám nastěhoval už v září a potřebuje naši pomoc. Jen zatím nevíme s čím.

Ke konci schůzky došlo také na puštění pár koled (když jsme si je nemohli zazpívat) a taktéž na hledání již ozdobeného stromečku. ze kterého jsme si mohli sebrat každý jednu ozdobu naplněnou bonbóny, kterou nám před schůzkou připravila Beruška.

Přejeme si krásné Vánoce a vše dobré do nového roku a doufáme, že se budeme moct brzy opět sejít.

Zapsal: Golem

Schůzky
Klubovna
Pro členy
Skautský letní tábor
2024
Kronika
Fotky
Pro veřejnost