Plavání Medvíďat a Rosomáků 16.1.2022

Počasí venku je poměrně nevyzpytatelné - chvíli je slunečno, chvíli prší, pak zase sněží... A do toho sem tam mrzne. Ale co, schováme se pod vodu :)

V neděli 15. ledna jsme se chvíli před 10. hodinou dopolední sešli u příbramského aquaparku. A příhodně ke dnešnímu datu - sešlo se nás celkem 15. Medvíďata, Rosomáci, Golem, Beruška, Hihi a Hanka. Ještě jsme ověřili naplnění všech aktuálně platných kovidových omezení a poté již nic nebránilo projití pokladnou, poprání se se skříňkami a hurá do vody.

Na začátku jsme museli trochu otestovat naše (ne)plavecké schopnosti a ulovit pár pomůcek, které některým z nás trochu usnadnily pobyt na hladině. Poté ale již nic nebránilo tomu, abychom mohli plavat opravdu všude. A během toho si i zahrát pár her a vyzkoušet své dovednosti - třeba při vylovování potápěčských kolíků či při hraní na babu. Nakonec došlo i na odpočinek v brouzdališti a u plavců na skákání ze skokánku.

Ačkoliv mohou 2 hodiny vypadat jako docela dlouhá doba, utekly nám nějak rychle. Tak ještě sprcha a hlavně se pořádně usušit, abychom venku nezmrzli.

Zapsal: Golem

Schůzky
Klubovna
Pro členy
Skautský letní tábor
2024
Kronika
Fotky
Pro veřejnost