Kronika 2005-2006

Sněhová výprava - 6.1.-8.1.2006

Pátek
Sešli jsme se dne 6. 1. 2006 v 17:00 v naší klubovně v složení: Golem, Víťa, Donald, Pikolka, Dodo, Štístko, Klaun, Hubert, Plamínek, Matýsek, Petřík a Martin. Hráli jsme hry,Víťa hrál na kytaru, prostě jsme se bavili. Okolo 10. hodiny sice Golem zavelel večerku, ale krafalo se ještě hodinu.

Sobota
Vstávali jsme asi v 8:00. Vstali jsme, umyli se, nasnídali se, vzali věci na guláš a na bobování a vyrazili jsme na cestu. Šli jsme přes "kopec za nemocnicí"tzv."Svaťák" k Hvězdárně. Tam jsme si uvařili guláš a poté jsme předváděli při jízdě na bobech slalom, skupinový slalom, jízdní kreace a jiné. Asi po třech hodinách ježdění jsme se vydali na cestu zpět do klubovny. Cestou jsme uspořádali závody spřežení. Byli jsme tak promočení, že hned po návratu jsme se pustili do sušení. Pak nás Víťa opustil a my až do večerky hráli různé hry (housenky, mini-ragby atd.).

Neděle
Vstali jsme jakž takž v půl deváté, nasnídali se a začali si balit všechny věci. Poté, co jsme si zbalili jsme uklidili klubovnu a pak jsme až do 12:00, kdy jsme oficiálně ukončili schůzku, hráli hry.

Schůzky
Klubovna
Pro členy
Skautský letní tábor
2024
Kronika
Fotky
Pro veřejnost