Kronika 2008-2009

Vánoční oddílová nadílka - 13.12.2008

Na letošní oddílovou nadílku, která byla pro letošek spojena s tradiční palačinkovou výpravou, jsme se sešli v sobotu 13. prosince ve 13:00 u klubovny. Nejprve jsme se na chvíli odebrali do archívu (klubovna byla kupodivu zamčená…), vyndali jsme dárky a všechny věci, které mají zůstat v klubovně, vzali jsme si s sebou kotlík a vařič a vyrazili jsme do lesoparku…

Po příchodu do lesoparku jsme si vybrali místo na pečení palačinek, zprovoznili vařiče a Klíšťák s pomocníky připravili těsto… Následně jsme se rozdělili do třech skupin a začaly smažit :-) A všem chutnalo :-P

Cestou zpět do klubovny jsme také ozdobili stromeček pro zvířátka v lese… Rozvěšeli jsme po stromečku i rozmístili pod ním staré pečivo, jablka, sušené ovoce a další „zobání“.

Po návratu na 8.ZŠ jsme si nejprve dali sušit mokré oblečení a poté se již odebrali do ozdobené klubovny… Na stole nás čekalo cukroví a chlebíčky, byl zde ozdobený stromeček a dárky… Nejprve jsme se pustili do cukroví s čajem a poté jsme se přesunuli na gauč a křesla ke stromečku… Zazpívali jsme si několik koled a následně i pár normálních písniček s kytarou a poté již následovaly dárky. Každý z nás si náhodně vybral jeden anonymní dárek, který přinesl někdo jiný a většina z nás také dostala ještě nějaký „dárek s adresátem“ ;-). Po následných pár písních jsme se odebrali ke stolu a vyzkoušeli jsme si lití vosku… Ale co komu vyšlo, to si musel odhadnout sám. O:-)

Vánoční oddílová nadílka je za námi, ale příští rok bude zase… Ještě se uvidíme na Betlémském světýlku, jinak všem krásné Vánoce a šťastný nový rok!

Schůzky
Klubovna
Pro členy
Skautský letní tábor
2024
Kronika
Fotky
Pro veřejnost