Kronika 2008-2009

Výprava do Čisovic - 30.-31.5.2009

V sobotu 30.5. jsme se sešli (Golem, Beruška, Mobi, Matěj a Vojta) na autobusové zastávce na Drkolnově. V Jiráskových sadech se k nám přidala ještě Kotě a na Dobříši Veverka a právě tam Kotě s Golemem nakoupili v Lidlu a poté jsme šli všichni na vlak.

V Čisovicích už na nás čekal Kotěte strýc, který nám předal klíče od tělocvičny. Došli jsme až na naší „ubytovnu“, kde jsme se ubytovali a pak šli na procházku k posvátnému stromu. :-)

Vrátili jsme se úplně promočeni a snažili se udělat oběd na vařiči, ale nějak nám selhal, tak jsme raději vybalili dřívkáč a uvařili (připálili) si špagety s kečupem.

Po obědě jsme si odpočinuli, zahráli si hry a nakonec šli znovu ven. Chvilku jsme šli po kolejích, ale nakonec jsme usoudili, že tomu vlaku se vyhneme.

Po procházce jsme se chvilku dívali na zdejší fotbal, zahráli si hry, navečeřeli se chleba s máslem a šli spát....jak kteří.O:-) Kotě si pustila na telefonu písničky a tancovala na ně (což se moc nelíbilo Veverkovi ani Mobi). No a Golem se učil nebo se o to spíš snažil....

Ráno jsme si dali müsli a pak si něco zahráli. Po hrách jsme si uvařili gulášovou polévku a opekli topinky se sýrem. Nakonec jsme uklidili tělocvičnu a šli na vlak, z vlaku na autobus a z autobusu už každý domů...

Schůzky
Klubovna
Pro členy
Skautský letní tábor
2024
Kronika
Fotky
Pro veřejnost