Výprava bez Padáku do Aquaparku - 15.5.2011

Na neděli 15. 5. byla naplánovaná výprava na Padák s následnou návštěvou aquaparku. Kvůli deštivému počasí jsme se sice nemohli na Padák vydat, ale i přesto jsme si výpravu pořádně užili.

 

Akce se nás zúčastnilo pouze 12, jelikož skauti strávili celý víkend na okresním kole Svojsíkova závodu, na kterém se v mnoha disciplínách vzájemně poměřují družiny skautů a skautek. Nebylo možno jinak, než že jsme jim tedy drželi palce.

 

Počasí nás sice zahnalo do klubovny, ale to nebyl důvod k mrhání společně stráveným časem. Naši činnost jsme zahájili užitečnou prací – natíráním lavice. Každý přidal pomocnou ruku, a tak netrvalo dlouho a měli jsme hotovo. Na okamžik vysvitlo sluníčko, což byl jasný pokyn k odebrání se ven. Za chvíli se již na hřišti rozhořela bitva s míčkovými střelami a štíty. Část času jsme věnovali též nácviku. Následovala svačina a zanedlouho i přesun do aquaparku.

 

Po rychlém testu plavecké zdatnosti jsme se rozdělili – zběhlejší do velkého a méně zdatní do malého bazénu, kde se s pomocí pěnových desek a dozoru s instruktáží pustili do tréninku. Nechybělo ani skákání a pro starší deseti let i tobogán.

Nikdo se ve vodě nenudil, a proto jsme se nestačili divit, jak čas pokročil. Do sprch, převléci se a již jsme se vraceli do klubovny. Do příchodu rodičů ještě chvíle zbývala, a tak jsme se vrhli na Carcassonne a Černé historky. Ačkoli se to nikomu z přítomných nelíbilo, konec výpravy byl nasnadě. Závěrečný nástup, pokřik a už jsme se museli rozejít do svých domovů.

Schůzky
Klubovna
Pro členy
Skautský letní tábor
2024
Kronika
Fotky
Pro veřejnost