Tábor rudé luny

24.7.2010

Dnešek byl posledním dnem zimy, na což jsme se již od rána začali připravovat. Chystali jsme si divadelní scénky a k nim patřičné masky, abychom zimu nenávratně vyhnali. Vše na večer již bylo připraveno a všichni se již těšili na oběd – těstovinový salát. Nejvíce se ale těšil Veverka, a že to bylo při nandávání vidět :-).

Velký údiv nastal po skončení poledního klidu. Ztratili se všichni rádci. Igor je unesl a teď je jistojistě mučí, aby se od nich dozvěděl co nejvíce informací! Okamžitě jsme se vydali na záchranou misi. Všichni unesení byli zachráněni, očividně otřeseni, ale zdrávi.

Po svačině byl vyhlášen fotbalový turnaj. Sportovní nasazení bylo ovšem dosti vlahé. Hru se pokusili rozproudit fanoušci křičením povzbuzujících hesel, chřestěním, bubnováním do poklic, cinkáním rolniček a vůbec vším možným, ale bylo to pořád divácky dosti nudné. A jak to tak bývá, ve znuděných hlavách se rodí hloupé nápady a tak diváci začali demolovat tribunu a házet sedačky na hřiště. Ve výsledku se celé sportovní utkání zvrhlo v bitvu diváci versus hráči.

Večer přišla očekávaná oslava konce zimy. Hrálo se na kytaru a zpívalo. Následně jsme upálili zimu – ach jak krásně hořela a měli jsme možnost zhlédnout dvě divadelní představení.

Schůzky
Klubovna
Pro členy
Skautský letní tábor
2024
Kronika
Fotky
Pro veřejnost