Tábor rudé luny

25.7.2010

Dnes se nám stávalo více než dobře – byly Velikonoce a navíc jako již v neděli tradičně, byly ke snídani koláče. Tentokrát to ale byly koláče speciální, byly totiž domácí. Ke všeobecnému potěšení je večer o den dříve vlastnoručně upekli Mráček, Beruška a Mobi.

Během nástupu byla, vzhledem k údajným ztrátám, provedena kontrola a ocedulkování veškerých jídelních potřeb. Během dopoledne přišel do tábora Igorův posel – výběrčí daní. Pakliže neodevzdáme 200 zlatých, budeme prý zabiti. Tyto jsme ovšem neměli, a tak jsme ho usmlouvali na vyplacení daní v mase. Vydali jsme se proto na lov. 

Odpoledne jsme se byli koupat a bylo potřeba pouklidit po táboře a udělat dřevo do kuchyně. Byly Velikonoce, a proto nás čekala i pravá Velikonoční večeře – bramborový salát se sekaninou (/velikonoční nádivkou/hlavičkou jak chcete, každopádně bylo to moc dobré).

Po večeři přišel společně s několika vojáky výběrčí daní a pro jistotu rovnou zajal našeho kněze. To abychom mu bez problémů vydali všechnu zvěř, co jsme nalovili. Na večer pro nás Igorova šlechta připravila módní přehlídku. Ovšem modelky (Tomáš, Péťa a Martin) vypadaly poněkud nepřirozeně :-).

Schůzky
Klubovna
Pro členy
Skautský letní tábor
2024
Kronika
Fotky
Pro veřejnost