Tábor rudé luny

29.7.2010

V noci foukal velký vítr, který odfoukl čepičky všem čápům v okolí. Tito nás přišli poprosit o pomoc. Slušná žádost o pomoc se neodmítá, a proto jsme každému bez okolků vyhledali jeho čapku, kulicha, či klobouk.

 

Následně bylo potřeba uklidit po táboře a připravit dřevo do kuchyně. K obědu jsme měli řízky s bramborovou kaší. Odpoledne jsme hráli opět již legendární hru "Dostaň se do stanu". Díky skvělé obraně (došlo i na jízdu ve válečných vozech :-) )byly ovšem úspěšní jen Janík, Martin, Přezdívka a Tereza. Poté jsme si zahráli Hutututu.

 

Během večeře (měli jsme topinky) přišla radostná zvěst. Jelikož jsme ukradli knížecí pokladnu, neměl Igor na vyplácení žoldu a většina vojáků se mu rozutekla, nyní bude konečně možno ho porazit.

 

V radostné náladě jsme zpívali s kytarou, když v tom si Mráček povšiml špeha, který se plížil okolo tábora. Okamžitě jsme vyběhli a záhy jsme ho dopadli a předali k odbornému mučení. Po půl hodině mučení studenou vodou a přidušení konečně promluvil. Vyzvídali jsme od něj, kde je Igor. Jak jsme se dozvěděli, předávání informací není tak jednoduché. Špeh má prý zítra vyhledat v okolí mlýna schránu, z níž se dozví, kde Igora hledat má.

 

Schůzky
Klubovna
Pro členy
Skautský letní tábor
2024
Kronika
Fotky
Pro veřejnost