Tábor rudé luny

30.7.2010

Odjíždíme již zítra, a proto bylo nutno začít již s postupným úklidem tábořiště a bourání některých staveb. Poté se mnozí věnovali sebezkrášlování. Odpoledne pro nás byly připraveny lanové překážky.

 

Po jejich zdolání již přišel ten správný čas, abychom se vydali k Mlýnu, stejně jako by tam šel námi zmučený špeh. Nalezený dopis nás odkázal na Igorova přítele, jenž prý nám poví více. Vydali jsme se proto po břehu rybníka na jih. Byl to pěkný vydřiduch a bez zaplacení se s námi bavit nechtěl. Museli jsme si proto nejprve dojít pro zlaťáky. Abychom z něj dostali potřebné informace, museli jsme předstírat naše špiónství pro Igora. On si ale naši totožnost chtěl ověřit, proto se nás tázal na věci, o nichž si myslel, že je může vědět jen Igorům člověk. Naštěstí nám v této nepříjemné situaci pomohl náš bulvární plátek Plesk. Nyní jsme již mohli vyrazit přímo do Igorovy pevnosti. Rozhořel se lítý boj. Avšak Igor byl chráněn nějakým zvláštním kouzlem a normální střely na něm nezanechali ani škrábnutí. Nyní se nám hodil poklad z mlýna. Ovšem museli jsme ho trefit třikráte. Ach jak sladké je vítězství.

 

Po návratu do tábora vzplál náš závěrečný táborový oheň. Hrálo se, zpívalo a byly vyhlášeny bodové výsledky. Za celý tábor byl v úklidu s přehledem nejlepší Janík. Mezidružinový boj dopadl takto: 1. místo – Radioaktivní toxíci, 2. místo – Igorspot, 3. místo – Igorova šlechta, 4. Místo – Bezejmenní. Po vyhlášení výsledků přišlo ještě jedno překvapení. Každý obdržel přívěšek na památku a následovala okázalá žranice, později doprovázená též taneční zábavou. Spát se odcházelo dle vlastního úsudku a vůle. A proto někteří odcházeli do spacáků až za brzkého rána.

 

Schůzky
Klubovna
Pro členy
Skautský letní tábor
2024
Kronika
Fotky
Pro veřejnost