17.7.2012 – 3. den

Včera jsme se opět probudili do krásného zamračeného dne. Služba na kuchyň – což jsme byli my – ráno dělala snídani, ke které byly chleby s medem a čaj. Toto jídlo určitě chutnalo minimálně táborovým třiceti strávníkům – s žihadlem. Po snídani jsme zbytek chlebů vyhodili do odpadovky.
Během dopoledne byla sušenka ke svačině, jinak bylo (ještě pořád) spíše pracovního rázu. Až těsně před obědem se chvilku hráli lachtani. K hamu-papu byla francouzská polévka a řízek s bramborem.

Po obědě jsme zasazovali rostlinky do květníčků a tvořili si na mě fóliovníky. Poté přišel Vy-víte-kdo junior s vy-víte-jakou sekerou a svou tlupou a vyvraždili celou školu, kterou Mráček vzápětí oživil, aby mohla uklidit tábor. K odpolední svačině byla nektarinka. Po ní byl pro všechny, hlavně pro ty, kteří jsou na táboře poněkolikáté, opravdu nevšední zážitek – SPRCHOVALI JSME SE!!! Potom byla večeře – těstovinový salát. Úplně na konci dne jsme museli najít sedm listů s bajkami, každá družina svoje, ze kterých jsme poté ráno zjistili, jak zabít – však všichni víme-koho. =)

Zapsala: kolej Cygnus

Schůzky
Klubovna
Pro členy
Skautský letní tábor
2024
Kronika
Fotky
Pro veřejnost