28.7.2012 – 14. den

A již skutečně stojíme na pomyslném konci příběhu našeho letošního letního tábora. Ráno jsme začali velice příjemnou povinností, totiž hledáním dárků, které si z tábora odvezeme. Následně jsme se již pustili do dobalování věcí dětí, které následně odváží Golem a Veverka do Dublovic, ze kterých jim odjíždí autobus do Příbrami. V táboře nyní zůstávají kromě vedoucích jen Janek, Máca, Placatka, Sluníčko a Martin, kteří pomáhají s úklidem a balením tábora. Kolem jedné hodiny dorazil domluvený náklaďák a během několika minut již nebylo možné poznat, že jsme tu strávili dva týdny. Těsně před odjezdem nás ještě zastihl Prófa, který se s námi přijel rozloučit.

Všichni jsme odjeli do Libice, kde naše táborové věci uskladňujeme u rodiny Berků, které tímto velice za jejich služby děkuji. Následovalo uklízení věcí na půdu a také postupný odvoz lidí i věcí do Příbrami.

Z tábora v tuto chvíli zbývá jen několik hodin uklízecích prací v klubovně, ale především zážitky, na které se nezapomíná. Před námi stojí nový skautský rok, a také další letní tábor, jehož přípravy se rozebíhají již v tuto chvíli.

Zapsal: Mráček

Schůzky
Klubovna
Pro členy
Skautský letní tábor
2024
Kronika
Fotky
Pro veřejnost