Výprava do ZOO Ústí nad Labem - 22.3.2014

Sešli jsme se na vlakovém nádraží v Příbrami v celkovém počtu 29 lidí, abychom si dnes udělali společnou výpravu do Zoo Ústí nad Labem.

Po několika hodinové jízdě vlakem s jedním přestupem v Praze jsme se konečně dostali do Ústí. Zoo se nachází blízko u nádraží, takže ani tento přesun nám netrval dlouho a už jsme byli tam. Hned po příchodu jsme shlédli vystoupení s lachtanem, který nám předvedl, za menší úplatu v podobě ryb, řadu zdařilých kousků.

Pro další prohlídku Zoo jsme se rozdělili na dvě skupiny. Nejmladší Medvíďata tvořili první skupinu a druhou Pandy a Čiperky. Vyměřený čas jsme se snažili využít k projití celé Zoo, ale také k vyzkoušení mnoha interaktivních pomůcek či řadě prolézaček, kde u Medvíďat jednoznačně vyhrála tzv. „Malá Větruše.“ Jeden z dalších nezapomenutelných zážitků pro nás jednoznačně bylo vidět slony na jejich pravidelné procházce, při které nás těsně míjeli.

Bohužel se čas rychle nachýlil a nám nezbylo nic jiného, než se vydat na zpáteční cestu. Počasí nám během den přálo a tak jsme si dnešek pořádně užili.

Zapsala: Beruška

Schůzky
Klubovna
Pro členy
Skautský letní tábor
2024
Kronika
Fotky
Pro veřejnost