Vánoční oddílová nadílka - 16. 12. 2014

Zase jednou po (půl) roce, blíží se nám Vánoce… Ačkoliv jsme poslední oddílové Vánoce slavili na táboře, oslava nás čeká i před těmi skutečnými, prosincovými. Před pátou hodinou odpoledne se scházíme u klubovny na Vánoční oddílovou nadílku.

V klubovně nám svítí stromeček, od stropu visí sněhové řetězy a stůl je postupně zaplněn rozličnými druhy cukroví, chlebíčků a dalších dobrých potravin i nápojů. Po úvodním společném přípitku nám již úvodní občerstvení zpříjemňuje originální rozhlasová hra o Karkulákovi, kterou pro nás připravili Mráček, Janek a Petr. Následují ji překvapení připravená jednotlivými družinami. Čiperky a jejich „vánoční vtipy o Čiperkách“, Medvíďata s koledou „Můj milý Ježíšku“ a Pandy s „věšteckými přáníčky“. Jednotlivé části prokládáme koledami s doprovodem akustické i elektrické kytary v podání Berušky a Janka.

Nadílka se chýlí ke své poslední části a tak se po zaznění zvonečku dočkáváme také dárků, které jsme si vzájemně připravili nejen v domluvených menších skupinkách, ale také pro řadu dalších kamarádů a kamarádek z oddílu.

S příchozí 19. hodinou končíme oddílové Vánoce společným prskáním prskavek a oddílovým i družinovými pokřiky.

Přejeme všem krásné Vánoce. Pokud se s někým neuvidíme na Betlémském světle, tak nejpozději na schůzkách po novém roce, který snad bude plný zdraví, radosti a úspěchů!

Schůzky
Klubovna
Pro členy
Skautský letní tábor
2024
Kronika
Fotky
Pro veřejnost