Družinová výprava Pand do Rožmitálu pod Třemšínem – 24.-25.4.2015

V pátek 24. 4. 2015 v cca 17:10 jsme dorazili na autobusové nádraží v Rožmitále pod Třemšínem. Po prozkoumání mapy jsme dorazili do klubovny.

Po ubydlení a vybalení všech věcí jsme měli odpočinek. Večer jsme začali hrát hlavní bojovou hru této výpravy, ve které jsme měli řešit různé hádanky (těžká matika). Nakonec jsme zachránili celou Evropu před hrůznou bombou. Po perném večeru jsme usnuli.
Ráno jsme byli dlouho vzhůru a s úsměvem na ústech jsme šli na budíček. Po ranní hře (hledání ukradených plánů tajného krytu) jsme dostali výživnou snídani (kukuřičné lupínky). Po snídani jsme vyrazili do Podbrdského muzea, kde jsme si mohli vyzkoušet různé kostýmy. Jednoho našeho člena zasáhla vážná nemoc (bodnutí včelou).

Vyrazili jsme okolo rybníka do Starého Rožmitálu. Když jsme dorazili zpět, měli jsme deset minut odpočinku, poté jsme museli uklízet a za odměnu jsme dostali oběd v podobě omáčky z masa z konzervy, vařených trubiček a želviček (těstoviny). Před odchodem na autobus jsme psali tuto kroniku: V pátek 24. 4. 2015 v cca 17:10 jsme dorazili na autobusové nádraží v Rožmitále pod Třemšínem. Po prozkoumání mapy jsme dorazili do klubovny…

Zapsali: Houba, Kecal, Nela, Šťoura a Tonda

Schůzky
Klubovna
Pro členy
Skautský letní tábor
2024
Kronika
Fotky
Pro veřejnost