Plavání Medvíďat a Rosomáků - 27.1.2018

Plavání Medvíďat a Rosomáků - 27.1.2018

Byť to tak venku chvílemi nevypadá, máme zimu. Abychom se trochu zahřáli, rozhodli jsme se jako lednovou výpravu družin Medvíďat a Rosomáků společně navštívit plavečák v Příbrami.

Sešli jsme se v sobotu 27. ledna v půl desáté před vstupem do aquaparku, celkem nás dorazilo 11. Na místě jsme zjistili, že nám zbývá ještě půl hodiny do začátku otevírací doby. Nejprve jsme se tedy rozhodli se trochu rozhýbat při pár hrách zahraných venku. Čas nám za chvilku uběhl a mohli jsme se posunout k pokladně, do šaten a posléze až do bazénu.

Nejprve to vypadalo, že je téměř celý bazén zabrán aqua-aerobikem a drahami pro kondiční plavání. Podařilo se nám ale zabrat část bazénu, ze které se za chvíli stal prostor "pro veřejnost" - a s ohledem na to, že to jsme v tu chvíli byli skoro jen my, měli jsme prostoru opravdu dostatek.

Na začátku našeho pobytu ve vodě jsme si museli trochu otestovat, jak jsme na tom s plaváním. Většině z nás to celkem jde, i když by to jistě šlo vylepšit. Nakonec má jen Sběrda na sobě kruh, ale popravdě i pár dalších uplave jen kousek. Ale vypadalo to, že se nikdo nám tu neutopí, mohli jsme tedy začít s programem. Hráli jsme na babu, stávají se z nás lachtani a lovíme rybičky představované potápějícími se kolíčky na prádlo, byli jsme žraloky...

Hodina a půl, které jsme měli zaplacené, se začaly blížit ke svému konci. Ještě jsme "museli" vyzkoušet také jízdu na tobogánu a párkrát si skočit ze skokánku a pak už nám nezbylo nic jiného, než se odebrat do sprch a pak do šatny. Tyto obslužné činnosti jsme zvládli opravdu rychle a tak už zbyl jen poslední bod programu. Díky tomu, že jsme nemuseli nic doplácet za překročení času, byla každému z účastníků vrácena zbylá část poplatku za výpravu, kterou jsme mohli utratit v občerstvení u vchodu.

Plavání máme za sebou, ale už se těšíme na příští víkend, kdy nás bude čekat karneval :)

Zapsal: Golem

 

Schůzky
Klubovna
Pro členy
Skautský letní tábor
2024
Kronika
Fotky
Pro veřejnost