Kronika 2017-2018

Piknik 10.6.2018

Pomalu, ale jistě se nám blíží konec školního roku a s ním také poslední předtáborová víkendová akce. Na sobotu 10. června jsme se tedy domluvili na odpolední piknik.

Výprava Medvíďat a Rosomáků za kačenkami do Rožmitálu

Máme 24. března, chvíli po osmé ráno, a začíná naše další „spací“ výprava družin Medvíďat a Rosomáků, na kterou se tentokrát vydáváme do Rožmitálu pod Třemšínem. A kdo všechno? Tobík, Botička, Čenda, Vojta, Suvenýr, Hlouško, Kuba, Kitty, Tobiáš, Dory a Nudlička. Beruška je nemocná, tak s námi jede jenom Golem. Vyrážíme autobusem z Jiráskových sadů a za půl hoďky už vystupujeme v Rožmitále.

Přelom ledna a února je tradičně spojen s tanečními zábavami, a to nejen s těmi klasickými, ale také s akcemi, kam můžeme dorazit v maskách. Nejinak tomu je i v našem oddíle. Letos jsme se sešli k našemu společnému karnevalu sešli v neděli 4. února...

Přivezení Betlémského světla 18.12.2017

Jako již tradičně, i v letošním roce doputuje na Svatou Horu plamínek postupně se šířící až z místa narození Ježíška - z Betléma. Slavnostní předání nás čeká v pátek 22.12.2017 od 18:00.

Do Příbrami už nám ale Betlémské světlo doputovalo... Zatím můžete kouknout na fotky z Čenkova, kam se pro něj vydali Golem s Beruškou. O Betlémském světle v Příbrami vyšel 15.12.2017 také článek v 5plus2.

Výprava Medvíďat a Rosomáků do Březnice 16.9.2017

Máme už za sebou pár schůzek a tak je na čase vyrazit také na výpravu! Zářijové výpravy máme letos po družinách – Medvíďata a Rosomáci vyrážejí do Březnice, družiny Pand výprava teprve čeká.

Scházíme se v sobotu 16. září ve čtvrt na deset na vlakovém nádraží v Příbrami. Ačkoliv není úplně hezky a podle předpovědi má během dneška dost pršet, schází se nás celkem 10. Máme tu Botičku, Kubu, Sběrdu, 2x Vojtu, Melánii, Suvenýra, Hlouško, Berušku a Golema. Pro většinu z nás už máme koupenou skupinovou jízdenku předem, na místě dokupujeme jen dvě dětské a zanedlouho nastupujeme do přijíždějícího vlaku.

Schůzky
Klubovna
Pro členy
Skautský letní tábor
2024
Kronika
Fotky
Pro veřejnost