Karneval - 4.2.2018

Přelom ledna a února je tradičně spojen s tanečními zábavami, a to nejen s těmi klasickými, ale také s akcemi, kam můžeme dorazit v maskách. Nejinak tomu je i v našem oddíle. Letos jsme se sešli k našemu společnému karnevalu sešli v neděli 4. února...

Vedoucí a hnědé pandy nejprve trávili čas přípravou, většina z nás pak dorazila až na samotný karneval. Sešli jsme se ve čtyři hodiny odpoledne u klubovny. Nejprve jsme si odložili nadbytečné oblečení a doladili kostýmy a za chvíli jsme již byli připravení dole v hale. Na programu bylo nejen tancování na pouštěnou hudbu, ale také celá řada soutěží a dalších aktivit. Čekalo nás tancování jako zvířátka, přetahování, hledání předmětů v muffinech, skákání jako klokani, lovení tenisáků, nošení co největšího množství balónků... A v mezičase došlo také na přestávku pro občerstvení se :)

Dvě a půl hodiny uplynuly jako voda a přiblížil se konec. V rámci předposlední aktivity jsme se poprali s krupičnou kaší vylepšenou bonbóny a nakonec nás čekalo rozbíjení balónkových piňát.Karneval jsme poté společně zakončili představením masek a vylosováním masek nejlepších.

Tak se už jen převléknout a šup za čekajícími rodiči. A pro vedoucí také úkol tu tak trochu uklidit...

Zapsal: Golem

Schůzky
Klubovna
Pro členy
Skautský letní tábor
2024
Kronika
Fotky
Pro veřejnost