Palačinková výprava družin Pand - 16.-17.12.2017

V polovině prosince se členové družiny Pand sešli v klubovně na své palačinkové výpravě a hned se pustili do práce na pokrmu, který tradičně určuje jméno našich předvánočních výprav.

Vydali se proto na nákup potřebných surovin, přičemž se cestou zastavili ještě u Brumly doma vypůjčit toastovač – předzvěst sobotní večeře. Příprava palačinek byla více než úspěšná, a taktéž následný úklid se s rozdělením práce zvládl snadno. Odpoledne strávily Pandy hrami věstícími nadcházející svátky. Při pohybu vyhládlo, následně připravené zapečené toasty proto přišly vhod.

Po večeři přišel čas na pořádnou akci. Vydali se proto do tmy hledat zářící artefakty a statečně se tak utkali se strachem z neznámého prostředí, tmy, příšer i tajemných světelných záblesků a ještě tajemnějších zvuků. Rádi poté ulehli a usínání si zpříjemnili promítáním filmu.

V neděli ráno si všichni rádi přispali, bylo ale zapotřebí po našem pobytu v klubovně řádně uklidit. Každý účastník se chopil některého úkolu, a tak zbyl i čas na míčové hry, kterými jsme se prohráli až k závěru výpravy.

 

Schůzky
Klubovna
Pro členy
Skautský letní tábor
2024
Kronika
Fotky
Pro veřejnost