17.7. - 3.den

Dnes jsme se vzbudili do krásného rána. Naše dnešní služba vstávala v šest hodin ráno, aby stihla připravit snídani (rohlíky s džemem nebo máslem a kakao nebo čaj). Služba připravovala snídani a ostatní až na výjimky spali. Služba rychle mazala rohlíky, protože se vzbouzelo víc a víc hladových krků. Když konečně služba dodělala snídani, mohlo se jíst.

Po snídani služba umyla nádobí a ostatní se připravovali na nástup. Služba nestíhala se připravit na nástup, ale nakonec to stihla. Vlajku vytáhla služba Smaragd (Koště, Milka, Buldozer, Utěrka, Hlouško, Paprik, Vojta a Marley). Po nástupu bylo bodování stanů, skoro všichni měli 0 bodů. Po bodování jsme šli na hru Provázkový záchranný systém. Hned jak jsme skončili s hrou, tak jsme šli na svačinu, měli jsme meloun. Do oběda jsme měli volno.

K obědu jsme měli čočku s přílohou (okurku, vajíčko nebo cibuli). Po obědě byl jako vždy odpoledňák a hlavně VÝDEJ SLADKOSTÍ … Jéééj… Po poledňáku jsme se šli vykoupat do řeky. K svačině byl zase meloun. Po 2. svačině jsme hráli hru s vodou. Po nějakých dalších hrách hsme si dali vydatnou večeři. Potom jsme šli na nástup.
A jak jinak, potom jsme šli spát… Můžu vám říct, že dnešní den byl super!

Zapsala družina: Smaragd

 

Schůzky
Klubovna
Pro členy
Skautský letní tábor
2024
Kronika
Fotky
Pro veřejnost