27.7. - 13. den

Dnes jsme se probudili do deštivého a mokrého rána. Naše družinka v 6:00 vyrazila na ranní službu. Museli jsme domazat máslo (a marmeládu) a na zbytek chleba jsme namazali nuttelu. Naši (opět) vyvařenou vodou jsme zalili ovocný čaj. Po přípravě snídaně Mráček probudil ostatní. Následovala rozcvička. Potom jsme si šli vyčistit zuby a převléct se z pyžama.

Ráno jsme zahájili námi uvařenou snídaní. Potom nás (jako vždy) čekal nástup. Bodování bylo hned potom. Po bodování jsme šli uklidit tábor.
S Jankem jsme šli hrát na vedlejší louku Lachtany, když byla hygiena hotová, šli jsme hrát hru do lesa, při které jsme sbírali klíče a potom jsme je vyměňovali za kousek cesty. Naše skupinka skončila 3. Ke svačině jsme dostali oříškovou Dellisu. K obědu byla cibulačka a brambory s řízkem. O poledňáku jsme my (Pandy) šli nacvičovat choreografii na večerní oheň.

Abychom se schladili, šli jsme s vedoucími hrát bitvu s vodními balónky a potom s pěnovými tyčemi. Šli jsme do lesa hrát hru „Bludný krystal“. V této hře jsme skončili (opět) třetí. K večeři byly topinky. Večer měl být oheň, ale protože začalo pršet, tak jsme ho nemohli mít. Ostatním jsme pověděli pohádky a předvedli jsme jim náš úžasný taneček. Jako poslední jsme si hráli na Krysy. Obličej jsme si napatlali moukou, abychom se jim podobali. Nikomu to nešlo smýt. Po moc neúspěšném mytí jsme šli konečně spát.

Zapsala družina: Safír

Schůzky
Klubovna
Pro členy
Skautský letní tábor
2024
Kronika
Fotky
Pro veřejnost