Tábor Shrekovy družiny 12.-26.7.2015

A je to tady, již dnes odjíždíme na tábor. Rodiče nás dovedli k místu odjezdu k Bille na Drkolnově v Příbrami. Po předání všech potřebných papírů a léků, jsme se mohli vydat na cestu.

Probudili jsme se do slunečného rána za doprovodu písničky. Po rozcvičce, ranní hygieně, snídani a ranním nástupu a bodování stanů, jsme se museli zabalit na cestu za hledáním královského pokladu.

Sluníčko nás probudilo do dalšího dne a my jsme se po tradičních ranních rituálech – rozcvička, vyzubení, snídaně, ranní nástup a bodování stanů, mohli vydat na další etapu celotáborové hry.

Vzbudili jsme se do slunného dne. Po proběhnutí ranních činností jsme se vydali na záchranu princezny z věže, kterou hlídali draci, které jsme nejdříve museli zabít, abychom se dostali pro princeznu.

Dnešní ráno nám nezačíná příliš dobře, někdo nám ukradl poklad, který jsme zatím pro krále Artýho nashromáždili. Ale povedlo se a získali jsme ho zpět.

Probudili jsme se do krásného slunného dne, pak byl nástup, po kterém následovalo bodování stanů, poté jsme se připravili na výlet, zabalili jsme si a vyšli jsme.

Na letošním táboře, který se konal v katastru obce Stará Huť v blízkosti řeky Kocáby, jsme vyslyšeli prosbu krále Artieho a přidavše se k udatné Shrekově družině pustili jsme se na strastiplnou cestu za záchranou pokladu země Za sedmero horami. Ačkoliv nám Dobrá víla nachystala nejedno nehezké překvapení, uspěli jsme ve všech zkouškách a nástrahách a zemi jsme zachránili.

Více o letošním táboře

Schůzky
Klubovna
Pro členy
Skautský letní tábor
2024
Kronika
Fotky
Pro veřejnost