Tábor: Hledá se černá perla 16.-30.7.2016

Vstali jsme do krásného dne a hráli Dobré ráno, potom jsme se posilnili snídaní, která se skládala z kornflejků a čaje.

V pondělí ráno jsme vstávali v 6:30, protože jsme měli službu v kuchyni. Na snídani byly rohlíky s pomazánkovým máslem a s kakaem, nebo čajem. Poté byl nástup.

Ráno jsme vstali a šli do kuchyně. V 7:30 jsme měli rozcvičku a potom jsme měli snídani. Pak jsme měli nástup a bodování stanů.

V pátek jsme dopoledne zkoušeli vyčistit vodu ze skleničky. Po obědě a po výdeji sladkostí jsme měli program o vodě a velcí měli program o penězích.

Psalo se 24. 7. 2016, když jsme se probudili do slunného dne. Jako každou neděli každý rok jsme měli koláčky, které byly pečeny vedoucími.

Dopoledne jsme vyrazili na výlet. Cestou jsme stavěli nemocnice pro ryby. Potom jsme se šli podívat na místo, kde se bude natáčet film. Potom jsme se zastavili v lese a chvilku jsme si povídali o KPZ.

Středeční ráno jsme zahájili urputným soutěžením. Každý se chtěl stát majitelem těch nejkrásnějších vodních rostlin, sasanek a korálů.

Probudili jsme se do slunečného rána. Po rozcvičce a vyzubení jsme se nasnídali chlebem s pomazánkovým máslem. Po nástupu jsme se vrhli na balení všech věcí, které již do odjezdu nebudeme potřebovat, pro některé z nás to byl skutečně oříšek, jak naskládat všechny věci do kufru, aby šel zavřít. Poté jsme si šli zahrát pár míčových her.

Je ráno a nám začíná poslední den, den odjezdu. Rychle dobalujeme své věci a kufry si odnášíme k autu. Děti byly postupně odvezeny na Dobříš, odkud autobusem jely do Příbrami. Zavazadla jela zvlášť auty.

Schůzky
Klubovna
Pro členy
Skautský letní tábor
2024
Kronika
Fotky
Pro veřejnost